ΠΡΟΣΩΠΟ

Φροντίζουμε από την ηλικία των 15 και μετά πάρα πολύ την ενυδάτωση του προσώπου μας, βάζοντας καθημερινά αντιηλιακή και ενυδατική κρέμα και από την ηλικία που ξεκινάμε να βαφόμαστε, φροντίζουμε να κάνουμε καλό ντεμακιγιάζ και να βάζουμε κρέμα ματιών και νύχτας! Τα αποτελέσματα θα φανούν σίγουρα, αν όχι σε μικρή ηλίκια, σίγουρα στο μέλλον που θα αποφύγετε την σύντομη εμφάνιση των γραμμών και θα έχετε λείο και λαμπερό πρόσωπο!

ΧΕΡΙΑ-ΠΟΔΙΑ

Η συχνή φροντίδα των άκρων σας, εκτός από καλοπιστικούς-αισθητικούς λόγους, είναι και θέμα υγείας ιδιαίτερα για τα πόδια, τα οποία ταλαιπωρούνται καθημερινά από την ορθοστασία, το περπάτημα και πολλές φορές τα λάθος παπούτσια. Η καθημερινή φροντίδα που συνιστάται για το σπίτι, είναι να βάζετε μαλακτικό λαδάκι στα επωνυχιά σας(πετσάκια) και επουλωτική-παχύρευστη κρέμα στις σκασμένες φτέρνες. Καλό θα ήταν, αν πλένετε συχνά τα χέρια σας ή βάζετε αντισηπτικό, να χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα για να εξισορροπείται το PH σας.

ΣΩΜΑ

Η φροντίδα στο σώμα μας είναι να κάνουμε μια φορά την εβδομάδα στο μπάνιο μας απολέπιση για 5 με 10'. Έπειτα από κάθε μπάνιο, θα πρέπει από μικρή ηλικία να μαθαίνουμε να βάζουμε ενυδατική κρέμα, για να κάνουμε πιο ουδέτερο το PH μας, γιατί μετά από κάθε ντούζ το PH στο δέρμα μας γίνεται πιο ξηρό, για αυτο και μας τραβάει πολλές φορές!


ΜΑΛΛΙΑ

Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία πάνω μας, τα οποία μας χαρακτηρίζουν, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και πολλές φορές, μάς δημιουργούν και στύλ.

Η φροντίδα των μαλλιών μας είναι πολύ σημαντική και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια του λουσίματος. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι η εξής: αφού λούζομαστε 2 φορές με τα σαμπουάν τα οποία ταιριάζουν στην τρίχα μας, βάζουμε μαλακτκή κρέμα και τα ξεπλένουμε πολύ καλά με χλιαρό προς κρύο νερό, έπειτα βάζουμε μια θεραπευτική μάσκα μαλλιών και την αφήνουμε για 10-20'. Τέλος, την ξεπλένουμε με χλιαρό προς κρύο νερό πάρα πολύ καλά.

Κατευθείαν στεγνώνουμε τα μαλλιά μας και όταν είναι νωπά ακόμα, βάζουμε μόνο στις άκρες των μαλλιών λαδάκι και αρχίζουμε τότε να τα χτενίζουμε και να τα ξεμπερδεύουμε! Θα δείτε οτι ξεμπερδεύοντάς τα, σχεδόν στεγνά τα μαλλιά σας, οτι η τρίχα σας δεν θα σπάει οπότε δεν θα κάνει και ψαλίδα και με αυτόν τον τρόπο θα μακρύνετε ή θα διατηρείτε ένα υγιές μαλλί χωρίς σπασμένες άκρες!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Αγίου Δημητρίου 103, Άγιος Δημήτριος,17343
211-2147-642
693-2566-445