Πεντικιούρ

Η ιστορία της περιποίησης άκρων στις γυναίκες ξεκίνησε στην Βαβυλώνα το 4000 π.Χ., αλλά ήταν πολύ διαδεδομένο στην Κίνα και στην Αίγυπτο! Επίσης, ο Ιπποκράτης από το 400 π.Χ., ασχολήθηκε με τις σκληρήνσεις, τους κάλους και τις υπερκερατώσεις των κάτω άκρων. Τον 12ο αιώνα μ.Χ., εμφανίστηκαν τα επαγγελματικά μπάνια και στη συνέχεια, εμφανίστηκε το επάγγελμα του πεντικιουρίστα. Στην πορεία, δημιουργήθηκε το επαγγέλμα του ποδολόγου, για το οποίο απαιτούνται όπως και για όλους τους ιατρικούς και παραϊατρικούς κλάδους, ιατρική γνώση σε συνδυασμό με πρακτική ειδίκευση.

Κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ στο NAILS SPA BAR, σάς παρέχουμε πλήρη φροντίδα των σκληρύνσεων, των σκασμένων φτερνών, καθαρισμός επωνυχίων, σχηματισμός και κόψιμο των νυχιών, βάψιμο με απλό ή ημιμόνιμο βερνίκι και nail art.

 

 

Θεραπευτικό πεντικιούρ

Στο NAILS SPA BAR, σάς παρέχουμε υπηρεσίες ποδολογιάς, με καλά εκπαιδευμένο προσωπικό πάνω σε αυτό! Αντιμετωπίζουμε όλες τις παθήσεις του ποδιού από κάλους, σκληρύνσεις, ονυχοκρύπτωση, παχεονυχία, μύκητες, σκασμένες φτέρνες και όποιο άλλο πρόβλημα αφορά το πόδι σας. Απευθυνθείτε στους ειδικούς, για να σας προτείνουν την καλύτερη λύση για την ανακούφιση τη δικιά σας...αλλά και του ποδιού σας!!! 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Αγίου Δημητρίου 103, Άγιος Δημήτριος,17343
211-2147-642
693-2566-445