Μασάζ

- ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ

- ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οι ρίζες του μασάζ προέρχονται από αρχαίους πολιτισμούς στην ανατολή και στην δύση, όπου ανακάλυψαν πως το μασάζ μπορεί να θεραπεύσει τραύματα, να ανακουφίσει τον πόνο και να προλάβει ασθένειες. Επιπλέον, η αφή βοηθούσε να μειωθεί το στρες και να προκαλεί βαθειά χαλάρωση. Μάλιστα, στις ανατολίτικες χώρες, το μασάζ πήρε κι άλλες μορφές πιο εξειδικευμένες, όπως η ρεφλεξολογία, το σιάτσου και άλλες πολλές.

Στον χώρο μας, σας παρέχουμε μασάζ χαλαρωτικό σε όλο το σώμα αλλά και στο κεφάλι, χρησιμοποιώντας πιέσεις στα σημέια έντασης ή πιθανού πόνου και χαλαρωτικές μαλάξεις! Ανάλογα τις ανάγκες του ατόμου στο οποίο απευθυνόμαστε, χρησιμοποιούμε τα αντίστοιχα αιθέρια έλαια για την σωματική και την ψυχική του ανακούφιση!


Η αρωματοθεραπεία, συνδυάζει κινήσεις από πολλά είδη μασάζ (όπως χαλαρωτικό ρεφλεξολογίας, σιάτσου, αθλητικό κ.α.) με αποτέλεσμα να ανακουφίζει από πόνους, αλλά και να παίρνει την ένταση του σώματος και του μυαλού! Στο τέλος της θεραπείας θα νιώθετε αναζωογόνηση.....που δεν θα το μετανιώσετε!

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Αγίου Δημητρίου 103, Άγιος Δημήτριος,17343
211-2147-642
693-2566-445