Θερμολιπόλυση

Όψη σαν φλοιό από πορτοκάλι; Περιττό πάχος; Χαλάρωση;
Το NAILS SPA BAR είναι εδώ για να σας βοηθήσει να τα καταπολεμήσετε με μια απλή και γρήγορη μέθοδο....την μέθοδο της ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗΣ!

Το μηχάνημα RF THERMOLYPOLISIS LASER με την υπέρυθρη ενδοδερμική ακτινοβολία σε συνδυασμό με υπερήχους και μάλαξη, επιτυγχάνει την άμεση μείωση ή ακόμα και εξαφάνιση όλων των παραπάνω ανεπιθύμητων οιδημάτων, σε αντιθέση με τις γνωστές και επώδυνες ενέσιμες θεραπείες.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Η ΘΕΡΜΟΛΙΠΟΛΥΣΗ δια μέσου υπερήχων επιταχύνει τη διαδικασία της λιπόλυσης με το να διαχέεται η θερμότητα από μόριο σε μόριο, θερμαίνοντας αποτελεσματικά τις βαθύτερες στοιβάδες, όπου σχηματίζεται η κυτταρίτιδα, καταπολεμώντας το οίδημα. Έτσι τα λιποκύτταρα αντιδρούν, με αποτέλεσμα να απελευθερώνεται το συσσωρευμένο λίπος (ορατό στις πρώτες 3-5 συνεδριές).
Κατα την διάρκεια των συνεδριών, γίνεται ταυτόχρονα και σύσφιξη στα σημεία όπου πραγματοποιείται η θεραπεία για ένα ιδανικό αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει με την ορατή εξαφάνιση του τοπικού πάχους, καθώς και της κυτταρίτιδας, με σίγουρα λιγότερους πόντους (5-10 cm).

Στο τέλος της θεραπείας θα ειναι θεαματικά τα αποτελέσματα και πλέον δεν θα έχετε την όψη σαν φλοιό από πορτοκάλι...αλλά θα έχετε ένα λείο πόδι, χωρίς "ψωμάκια" και σίγουρα λιγότερους πόντους (απο 5- 10 cm).

*οι συνεδρίες που συνιστώνται, είναι απο 8 έως 10, σαφώς και με την βοήθεια του πελάτη κάνωντας υγιηνή διατροφή και αερόβια άσκηση!

 

Ενυδάτωση και peeling με αιθέρια έλαια

Το σώμα μας, είναι σαν τον οργανισμό μας που δεν ζει χωρίς νερό. Επομένως, και το σώμα μας αν δεν το φροντίσουμε ενυδατώνοντάς το , αφυδατώνεται και σπάει! Για αυτό στο NAILS SPA BAR, σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη περιποίηση σώματος για υγιή όψη!


Η διαδικασία που ακολουθείται, είναι η εξής:
Ξεκινάμε με βαθιά απολέπιση με tea tree peeling, το οποίο καταπραΰνει το δέρμα από τυχόν ερεθισμούς και ανοίγει τους πόρους του δέρματος για να δεχτεί το ενυδατικό προιόν που θα ακολουθήσει στην πορεία.
Έπειτα, αφαιρούμε το peeling και απλώνουμε την μάσκα ενυδάτωσης κατά μήκος όλου του σώματος. Στη συνέχεια, αφήνουμε την μάσκα να απορροφηθεί για 20΄ και τέλος, απλώνουμε σε όλο το σώμα με ελαφριά μάλαξη την κρέμα ενυδάτωσης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Αγίου Δημητρίου 103, Άγιος Δημήτριος,17343
211-2147-642
693-2566-445